Australi, gruaja me origjinë nga Bosnja ka vrarë vajzat e veta

28/10/2019 10:25

Policia e Australisë ka arrestuar një grua 38 vjeçare me origjinë nga Bosnja dhe Hercegovina nën dyshimin se ka vrarë vajzat e saj.

Trupat e vajzave që kanë qenë 6 dhe 10 vjet i ka gjetur babai i tyre pasi që është kthyer nga puna.

Gruaja e arrestuar ka pasur plagë nga vetlëndimet dhe është dërguar në spital por që nuk është në rrezik për jetën, shkruajnë mediat në Australi.

Siq kanë treguar fqinjët, familja nga Bosnja jetojnë në Australi tash e 20 vjet.

Policia ka bërë të ditur se familja nuk ka pasur ndonjë dosje e as nuk janë të njohur se ndonjëherë e kanë shkelur ligjin.

Top Channel