Ujëmatësit apo sahatet e ujit janë pajisje matëse të instaluara për të përcaktuar sasinë e ujit të konsumuar.

Ne, sot do ju tregojmë procesin e kërkesës për ndërrimin e sahatit të ujit, apo si mund të pajisen ata që nuk e kanë një të tillë.

Zëvendës drejtoresha e përgjithshme e UKT-se, Evis Gjebrea, na sqaron dhe na jep informacionin e nevojshëm për ujëmatësin, pajisjen me një të tillë dhe proceset që lidhen me të.

Top Channel