Për herë të parë këtë të shtunë në “Pop Culture” është bërë një rubrikë ku vendosen përballë dy botë “Gay VS Lesbike”. Pjesë e kësaj rubrike kanë qenë Xheni Karaj dhe Dario Doko.

Dojna ka bërë një pyetësor të njëjtë për të dy homoseksualët, të cilët kanë treguar eksperiencat e tyre të para në këndvështrime të ndryshme.

Cili është vendi më i çuditshëm ku keni bërë dashuri ka qenë pyetja e Dojnës, për të cilën Xheni ka treguar:

“Në një kuti reklamash për futjen e Shqipërisë në Nato, kështu që do e kujtoj gjithmonë futjen e Shqipërisë në Nato me shumë entuziazëm”- ka treguar Xheni duke qeshur.

E pra, edhe këtë nuk e kishim dëgjuar më parë…

Top Channel