Ish-modelja bëhet mësuese në shkollë djemsh, akuzohet për marrëdhënie me disa prej tyre

18/10/2019 20:42

30-vjeçarja Fiona viti nga Kolegji i Peshkopëve Dioqezianë në Kejp Taun është shkarkuar pas ankesës së prindërve të një studenti 18-vjeçar, me të cilin ajo kishte krijuar një lidhje seksual e madje kishte nisur të tregohej shumë kontrolluese.

Djali tha se ishte afruar vetë fillimisht me ish-modelen, por më vonë, pasi kishte dashur të ndahej, ajo kishte nisur të bëhej kontrolluese dhe nuk e linte të qetë. Ajo kishte arritur të bëhej kërcënuese e abuzive, dhe ai ishte detyruar t’i tregonte familjes, që ta ndihmonin.

Prindërit ngritë padi te shkolla është vetëm me nxënës djem, një nga më të famshmet në vend, dhe tani bordi drejtues ka ngritur një grup hetimi me avokatë, pasi dyshohet se ish modelja ka pasur marrëdhënie seksuale edhe me djem të tjerë, pasi mes nxënësve qarkullonin video seksuale të saj me nxënës.

FOTO GALERI
2/7
Ajo akuzohet nga prindi i një djali, dhe video sugjerojnë se ka kryer marrëdhënie me disa prej tyre

Top Channel