Italia-Greqi dhe Norvegji-Spanjë pa gola në pjesën e parë

12/10/2019 21:48

Kanë përfunduar pjesët e para në katër takime që po luhen për llogari të eliminatoreve të Euro 2020.

Itali-Greqi dhe Norvegji-Spanjë janë mbyllur me porta të pa prekura, ndërsa Lihtenshtenj-Armeni dhe Malta-Suedi janë mbyllur në shifrat 0-1.

Top Channel