Në Shtëpinë Tonë/ Fizioterapisti dhe domosdoshmëria e tij në fushën e shëndetësisë

07/10/2019 14:07

Shpesh na ndodh të ndjejmë dhimbje shpine, mesi, qafe apo shpatulle dhe në shumicën e rasteve ja lemë fajin lodhjes.

Por a janë këto shenjat e para të një problemi me shtyllën kurrizore? Sa problematike janë grupmoshat në qëndrim?

Ku gabojmë dhe çfarë duhet të bëjmë? A e dinë njerëzit se për çfarë duhet ti drejtohen një fizioterapisti?

Informacione të cilat ditën e sotme në emisionin “Në shtëpinë tonë” do të na i japë Ilvi Begolli/ Fizioterapist.

Top Channel