VIDEO-Epike/ Nuk dëshiron që t’u japë bukën, sulmohet nga devetë

03/10/2019 18:29

Një video sa gazmore po aq edhe e dhimbshme për personin që e ka përjetuar është shpërndarë me shpejtësi në internet.

Në video shikohet një person i cili e prezanton veten si prezantues televiziv dhe nuk ka mundur të përshëndes ndjekësit e tij në rrjetet sociale pasi dy deve kanë shkuar për ti marrë atij bukën që kishte në makinë.

Ahmad Salayem kishte lënë dritaren hapur dhe lufton jo pak me devetë që mos t’ua japë bukën, por rezistimi i tij nuk zgjat shumë pasi ata e arrijnë qëllimin.

Top Channel