Sot “Në shtëpinë tonë”, në hapësirën e arkitektit do flasim për gjelbërimin dhe lulet në tarraca, në oborre dhe në ambientet e brendshme të shtëpive.

Ku gabojmë dhe çfarë duhet të bëjmë? Ndiqni disa sugjerime nga arkitekti Donald Lutaj.

Top Channel