Sipas një studimi të Universitetit të Shtetit Michigan, fuqia e miqësisë forcohet me moshën dhe mund të jetë edhe më e rëndësishme sesa marrëdhëniet familjare.

Duke observuar  280,000 njerëz, William Chopik ka zbuluar se miqësia bëhet gjithnjë e më e rëndësishme për lumturinë dhe shëndetin e një personi gjatë gjithë jetës.

Dhe në thelb, ky rezultat nuk na habit aspak. Miqësia e vërtetë, pavarësisht se është e vështirë për të gjetur, zgjat një jetë dhe e bën dallimin. Më poshtë ju tregojmë një seri shembujsh miqësie të habitshme, jo vetëm mes njerëzve!

FOTO GALERI
2/10
Një mik i vërtetë nuk të braktis kurrë

Top Channel