Video/ Franca në alarm, kafshët po ngordhin në mënyrë të mistershme

23/07/2019 02:49

Fermerët në Francë po përballen me një ngordhje masive të bagëtive të pashpejgushme.

Për këtë fenomen ata bëjnë fajtor instalimet e reja elektrike të bëra nën tokë, si dhe fermat e erës të cilat sipas tyre kanë ulur edhe prodhimin.

Por studiuesit që janë marrë me këtë fenomen kanë dështuar ti japin përgjigjë dhe të gjejnë shkaqet se pse po ngordhin kaq shumë kafshë në Francë.

Ju ftojmë të shikoni videon:

Top Channel