Festa e madhe e Digitalb/Koncerti në sheshin Skënderbej në 15 vjetorin e ditëlindjes

15/07/2019 20:38

Festa e madhe e Digitalb ka nisur tashmë në sheshin ‘Skënderbej’ dhe do të vazhdojë deri pas mesnate.

Në skenën e madhe të ditëlindjes se Digitalb do të vijnë këngëtare të ndryshëm, por dhe personazhe të cilët të gjithë i njihni nga transmetimet e platformës më të madhe të shqiptarëve, Digitalb.

Top Channel