Wake Up/ Bohemian Rhapsody në versionin napoletan nga “EbbaneSis”

12/07/2019 13:49

Vajzat e grupit” EbbaneSis”, Viviana Cangiano dhe Serena Pisa kënduan në ” Wake Up” një version mjaf origjinal të këngës së Freddie Mercury-t , ” Bohemian Rhapsody”.

Top Channel