Qarku i Kukësit ka tre bashki, Tropojën, Hasin dhe Kukësin.

Për bashkinë e Tropojës garoi Rexhe Byberi i Aleancës së Shqipërisë Europiane i cili pas numërimit të kutive të gjitha kutive të votimit ka marrë rezulton se ka marrë 3,538 vota, 95.24% të votave të vlefshme, ndërsa, Edison Hasanaj i Bindjes Demokratike ka marrë 177 vota, ose 4.76% të votave e vlefshme.

Për bashkinë e Hasit kadidati i vetëm ishte Liman morina i Aleancës për Shqipërinë europiane. Pas përfundimit të numërimit ai rezulton se ka marrë 4,276 vota të vlefshme. Kjo bashki kishte gjithsej 34 qendra votimi.

Për bashkinë e Kukësit Safet Gjici i Alenacës për Shqipërinë Europiane ka marrë 9,896 vota, ndërsa Abedin Oruci i Bindjes Demokratike ka marrë 1,992.

Top Channel