Më 30 qershor në Shqipëri janë zhvilluar zgjedhjet vendore për 61 kryetarët e bashkive, të parat në 30 vite ku opozita kryesore në vend nuk mori pjesë.

Top Channel ka qenë në një transmetim maratonë prej orës 07:00 në një transmerim maratonë, duke përcjellë informacione nga i gjithë vendi me të dërguarit tanë përmes lidhjeve të drejtpërdrejta, si edhe komentet e të ftuarve të shumtë në studio për zhvillimet gjatë gjithë ditës.

111 gazetarë, kameramanë dhe bashkëpunëtorë të Top Channel kanë qenë të shpërndarë në gjithë Shqipërinë për të ndjekur këtë proces.
Transmetimin maratonë u shfaq live edhe në kanalin tonë të Youtube.

Top Channel