Në Lushnjë ka filluar numërimi i votave dhe deri në këto momente janë numëruar pesë kutitë e para.

Nga numërimi i pesë kutive të para rezulton se kandidati i Partisë Socialiste, Fatos Tushe ka marrë 866 vota. Nga numërimi 38 vota kanë rezultuar të pavlefshme.

Fatos Tushe është kandidati i vetëm në Bashkinë e Lushnjës. Ndërkohë kujtojmë që kanë dalë rezultatet e para të votimit në Bashkinë e Pustecit.

Rezultatet Live:

Top Channel