Kanë dalë rezultatet e para të numërimit të votave në disa bashkitë të vendit. Në Pustec, Lushnje dhe Kolonjë janë numëruar deri më tani disa kuti, ndërsa numërimi disa bashki pritet të nisë pas mesnatës.

Rezultatet “live” të votave mund t’i ndiqni në faqen e Top Channel duke klikuar në linkun -> Rezultatet në të gjitha bashkitë

Duke klikuar në bashkinë ku ju jetoni, përveç rezultateve të votave, mund të lexoni edhe lajmet që kanë ndodhur gjatë ditës së votimit, por edhe lajmet më të fundit.

 

 

Top Channel