Ishte groposur poshtë shkollës, gjenden eshtrat e mësuesit 16 vite më vonë

22/06/2019 02:01

Eshtrat e një mësuesi, i cili u zhduk prej më shumë se 16 vjet më parë në Kinë, janë gjetur të varrosura nën shkollën ku ka punuar, thonë zyrtarët.

Deng Shiping kishte refuzuar të miratonte një objekt të ri sportiv sepse ai mendonte se ishte ndërtuar keq.

Një burrë që thuhet se ishte përfshirë në ndërtimin e vendit, tani ka pranuar vrasjen dhe varrosjen e z. Deng në janar 2003, thotë policia. Gjithashtu janë arrestuar edhe gjashtë burra të tjerë që dyshohet se kishin dorë në vrasjen e mësuesit.

Eshtrat e z. Deng u zbuluan nën shkollën ku ai punonte të enjten, thanë zyrtarët në qytetin qendror të Huaihua.

Top Channel