Çfarë kërkonte diplomati grek në qytetin e lashtë ilir? Përse gërmimet ilegale u fshehën dhe çfare iu ofrua njerëzve të caktuar për të heshtur?

Trafiku, harresa, shkatërrimi…

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Top Channel