Është pothuajse e pamundur të gjesh një vend ku koha është e përsosur gjatë gjithë vitit.

Ne i kemi përjetuar të gjitha ditët, si kur bën shumë nxehtë apo edhe shumë ftohtë.

Disa preferojnë të durojnë, dhe disa zgjedhin ta përqafojnë ose ta luftojnë në mënyrën më të çuditshme.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel