Fotografët janë një ndihmë e madhe për historianët: ata kapin ngjarjet më të paharrueshme dhe fakte të rëndësishme dhe imazhet e tyre mund të shpjegojnë atmosferën e një epoke të tërë.

Por fatkeqësisht, fotografitë më interesante të së kaluarës nuk janë treguar në librat e historisë në shkollë. Megjithatë ju mund t’i shihni ato këtu..

FOTO GALERI
1/20

Top Channel