Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i pyetur nga gazetari Enton Abilekaj, tha në emisionin Open se ishte tmerruar në Berlin, pasi krerët europianë nuk ishin koordinuar me Shtetet e Bashkuara të Amerikës në lidhje me planin e bisedimeve për Kosovën.

Sipas Thaçit, nuk mundet të ketë zgjidhje të krizave në Ballkan dhe në Kosovë pa pjesëmarrjen e SHBA-ve.

Top Channel