Shqipëria në Bienalen e Venecias. Sonte në “Exclusive” vepra e Driant Zenelit

19/05/2019 15:45

5 të rinj nga Bulqiza gjejnë në fabrikën e vjetër të kromit një sferë kozmike dhe vihen në kërkim të një mali që ta fshehin.

Bulqiza e parë ndryshe shkon në Bienalen e Artit në Venecia.

Ndërsa Venecia turistike na çon drejt historisë, kulturës dhe traditave të saj më të bukura.

Sonte, ora 20:15 në “Exclusive”, “Në Venecia me maskë shqiptare”.

Top Channel