Një zbulim i ri thotë se meshkujt mendojnë më tepër për futbollin se sa për privatësinë e tyre. A e vendosni ju futbollin para seksit?

Supozimi që “të gjithë meshkujt mendojnë vetëm për seks” është vijëzuar se miti më i madh njerëzor dhe pas një studim doli aspak i vërtetë.

Në mënyrë të çuditshme është bërë me dije se në një studim ku u përfshinë rreth 1,000 djem, rezultati ishte se ata janë më të predispozuar të ëndërrojnë për sportin, se sa për intimitetin e tyre në krevat.

Top Channel