Shumë prej jush kanë lexuar Don Kishotin e Mançës nga nobelisti spanjoll, kanë parë imazhet trishtuese të emigrimit të shqiptarëve nga Kosova në kohën e luftës apo dëgjuar për ngujimet e familjeve shqiptare nga hakmarrjet.

Llambrini Dëna, nga qyteti i Beratit me profesion skulptore, të gjitha këto imazhe, por edhe të tjera i ka pasqyruar në gurë. Ajo na tregon procesin e punës së saj dhe motivet sesi i krijon figurat duke zgjedhur gurë të rrallë.

Top Channel