Janë zbardhur porositë e Lulzim Bashës për demokratët pas përfundimit të mbledhjes së PD-së.

Opozita ka vendosur që të përshkallëzojë aksionin dhe tani bllokimi do jetë me afat më të gjatë nga 1 orë në 3 orë.

“Ne do bëjmë gjithçka që të zbatohen kushtet para datës 30 qershor. Të jemi në ballë të organizimeve. Të jemi bashkë. Të angazhohemi . Do bëjmë gjithçka për shpëtimin e vendit”, tha Basha.

Top Channel