Përballjet e forta mes Zogut dhe Nolit, akuzat, manipulimet e zgjedhjeve, vrasja e Avni Rustemit…

Strehimi në Beograd dhe rikthimi në Shqipëri. Dokumentet, të pathënat, tradhtitë, të fshehtat e një sëmundjeje të vjetër të politikës shqiptare.

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Top Channel