Princi Harry dhe Oprah Winfrey do të punojnë së bashku për kanalin televiziv të “Apple”. Ylli i ekranit amerikan dhe pjesëtari i familjes mbretërore britanike do të bashkëpunojnë për një sërë dokumentarësh për shëndetin mendor.

Materiali do të merret nga puna e Harry-t për këtë temë në fushatën “Heads Together”, së bashku me të vëllanë William dhe bashkëshorten e tij, Kate.

Harry deklaroi se dokumentari do të tregojë për personat që kanë luftuar për të dalë nga errësira dhe depresioni, si dhe për mundësinë e të kuptuarit se si mund të ndihen më mirë.

Përveç Winfrey, “Apple” ka angazhuar Jennifer Aniston e Steven Spielberg, për të rilancuar kanalin televiziv në një treg të dominuar nga “Netflix” e “Amazon”.

Top Channel