Me një debutim të parashikuar për 70-90 milionë dollarë, “Aladdin” mund të jetë një tjetër sukses i jashtëzakonshëm i “Walt Disney Pictures”, kur të projektohet në kinema në fund të majit.

Në pritje për ta parë në ekranin e madh, studioja publikoi një tjetër trailer, me imazhe të reja nga filmi me regji të Guy Ritchie.

“Walt Disney” po vijon fuqishëm me promovimin e adaptimit kinematografik, duke postuar fotografi, trailera dhe spote publicitare për live-action e dytë të kësaj studioje.

Top Channel