Turmeriku është një erzë shumë e famshme për vetitë e saj mjekuese.

Në kulturën indiane dhe atë kineze vazhdon te përdoret si anti-inflamator për të trajtuar shumë sëmundje. Sot “Në shtëpinë tonë” do të njihemi më gjerësisht me këtë erëz dhe me përdorimet që ajo ka në biokozmetikë, informacione që ditën e sotme na i jep biologia Arjeta Dema.

Top Channel