Albertoja i rrëfen Guendalinës se Nora është në fakt vajza e tij. Lukrecia fton Silvian dhe Korradon në dasmën e saj me Brandonin. Lukezi i tregon Alesandros të vërtetën mbi prejardhjen e tij. Livio mundohet të pengojë martesën e Lukrecias me Brandonin.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel