Ndiq live në kanalin e YouTube të Top Channel Samitin e dytë të Diasporës

Në organizimin që po zhvillohet në “Expo City” në periferi të kryeqytetit pritet të mbajnë fjalën e tyre personalitete të shumta të politikës shqiptare dhe jo vetëm, nga kryeministri Edi Rama, presidenti Hashim Thaçi, politikanë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut, në Mal të Zi dhe më gjerë, por edhe ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko.

Top Channel