Eneda Tarifa, në muajin Dhjetor solli projektin e saj muzikor “Nuk ia vlen”, këngë e cila menjëherë u bë dhe pjesë e Top List.

Po përveç kësaj këtë herë Eneda Tarifa do të vijë sërish si modetarore në Top Channel, pikërisht si prezantuese e Top Talent 2.

Top Channel