Sëmundjet e lëkurës si psoriaza dhe ekzema shkaktojnë inflamacion të zonave të caktuara të trupit, nxitin kruarjen e këtyre sipërfaqeve, si edhe shfaqin skuqje dhe shpeshtim të lëkurës.

Si rrjedhojë ato mund të zgjerohen duke ndikuar dukshëm edhe në aspektin estetik. Duke qenë kronike, këto sëmundje kërkojnë krahas kurimit edhe një përkujdesje sistematike.

Farmacistja Brunilda Hoxha tregoi për emisionin “Në shtëpinë tonë” më tepër rreth trajtimit por edhe kujdesit që duhet të tregojmë për të reduktuar simptomat dhe shenjat karakteristike të këtyre sëmundjeve.

Top Channel