Të pasuara brez pas brezi cylet dyjare apo longari siç njihet ndryshe edhe sot prodhohen nga banorët në jug të vendit.

Por cila është historia e kësaj vegle? Kur shfaqet dhe cilat janë të vërtetat që fshihen në punimin e saj? Një rrugëtim I përbashkët me polifoninë që nuk duhet humbur. Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema

Top Channel