Lulevjollca, përveçse dekoruese, në mjekësinë alternative gjen një përdorim të gjerë për shërimin dhe parandalimin e shumë sëmundjeve.

Ajo përmban disa lëndë shumë të dobishme për organizmin.

Mjeku alternativ Ibrahim Lala shpjegoi në emisionin “Në shtëpinë tonë” vetitë shëruese të lulevjollcës.

Top Channel