Mungesa e marrëdhënieve seksuale në një pjesë të mirë të shqiptarëve, ishte një nga temat e diskutimit pasditen e sotme në “Ftesë në Pesë” me Bieta Sulon.

Në bisedë e sipër, gazetari i njohur Bledi Mane nisi të komentonte disa nga qytetet, ku aktiviteti seksual nuk shihet tabu. Për habinë e të gjithëve Mane përmendi Gramshin si një vend liberal sa i përket marrëdhënieve intime.

“Në qoftë se në një provincë tjetër çuni i tezes merr vesh që vajza e tezes ka të dashur filanin dhe shkon e rreh, në Gramsh kjo është diçka normale”, ka përfunduar Bledi.

Top Channel