Për shkak të temperaturave shumë të ulëta, lëkura në stinën e ftohtë priret të thahet dhe të inflamohet, prandaj kërkon vëmendje dhe përkujdesje të veçantë.

Sot “Në Shtëpinë Tonë” do të fokusohemi te lëkura e fytyrës, buzët por, edhe duart. Ekspertja e biokozmetikës Klea Mustafa na jep këshilla për ruajtur një lëkurë të hidratuar dhe të shëndetshme, si edhe na sugjeron disa receta të shpejta në kushte shtëpie.

Top Channel