Bima medicilane Gërdeci, ka një veçantë. Ky frut i egër që fsheh shumë sekrete dhe është me plotë vlera mjekësor.

Fruti i gërdecit është jo shumë popullor në krahasim me frutat e tjera të pyllit, për vetë faktin se është i vështirë për t’u arrirë.

Ai rritet në veri të vendit dhe është përdorur tradicionalisht nëpër kura të ndryshme mjekësore.

Mjeku alternative, Laver Stroka flet në emisionin “Në shtëpinë tonë” duke dhënë informacione më në detaje dhe sugjeron se si duhet përdorur.

Top Channel