Studimet e fundit kanë treguar se duhet të konsumojmë një sasi të caktuar yndyrnash në ditë për të qenë të shëndetshëm, por e rëndësishme është përzgjedhja e tyre.

Sot “Në shtëpinë tonë” nutricionistja Albana Daka tregon se çfarë janë yndyrnat e shëndetshme dhe përse janë të rëndësishme për organizmin tonë.

Ndërsa mjeku alternativ Ylli Merja shpjegon se yndyrna të shëndetshme konsiderohen edhe të gjitha vajrat bimore. Se si ti përdorni dhe për çfarë shërbejnë, ndiqni klipin.

Top Channel