Ka mbërritur në Bradomirë ekipi i polumbarëve nga Tirana për të nxjerrë trupin e pajetë të peshkatarit tjetër, Ramazan Kojtari, i cili humbi jetën gjatë paradites.

Polumbarët po studiojnë thellësinë e rezervuarit dhe kanë vendosur të fillojnë operacionin për nxjerrjen e trupit të viktimës, të hënën në mëngjes.

Trupi i peshkatarit tjetër u nxor nga familjarët dhe banorët e zonës më herët. Dëshmitarët thanë se varka mund të jetë mbytur për shkak të mbingarkesës.

Por, nuk përjashtohet mundësia që varka të ketë pësuar çarje.

Top Channel