Pas varrezave të ushtarëve grekë në jug, një skenar thuajse i njëjtë po zbatohet edhe në veri të vendit me ata serbo – malazezë…

Cilat janë projektet që po zbatohen larg vëmendjes së publikut dhe medias në zonën e Shkodrës e më tej ? Çfarë synohet përmes tyre ?

Si janë mbajtur ceremonitë e fshehta dhe kush ka marrë pjesë në to? Çfarë thonë autoritetet zyrtare dhe a kanë ato një rol?

Pyetjet do të marrin përgjigje sonte në mbrëmje, në 20:10, në dokumentarin e gazetarit Marin Mema, duke zbuluar gjurmët e një skandali të vërtetë.

Top Channel