Pasi kanë përfunduar shërbimin e darkës së shkuar, Elvana dhe Sileone debatojnë ashpër në dhomën “Living”.

Diskutimi i tyre bazohet në aftësitë e Elvanës në kuzhinë, e cila nuk pranon atë që thotë Sileone, sipas të cilit “Elvana duhej të ishte larguar në vend të Limones”.

Top Channel