Në studion e “Top Talk”, eksperti i ekonomisë dhe financave, profesor Ardian Civici, ka dhënë edhe 3 risqet për ekonominë shqiptare për vitin e ardhshëm.

Risku i parë sipas tij është ai politik, pasi mund të kemi konflikte politike.

Elementi i dytë i risktu për ekonominë shqiptare është kriza ekonomike, rajonale apo ndërkombëtare. Pas siç shprehet Civici, ekonomia shqiptare është e varuar mga këto ndryshime.

“Risku i tretë”, sqaron Civivi, “lidhet me vetë strukturën e ekonomisë tonë. Jemi një ekonomi tregtare, jo një ekonomi prodhuese”.

Top Channel