Gjatë intervistës në pjesën e parë të “Ftesë në Pesë” me Bieta Sulon, Erion Veliaj tregoi situata interesante nga jeta familjare si dhe nga rutina e punës në bashki.

Në bisedë e sipër ai pranoi se i pëlqen të lëvizë me mjete që nuk e ndotin ajrin, si biçikleta për të përshkuar pika brenda kryeqytetit apo makina elektrike për zona më të largëta.

Erioni u ndal te avantazhet e përdorimit të tyre, duke treguar se në fillimet e drejtimit të bashkisë e kishin shumë të vështirë të gjenin shofera për makinat elekrike.

E gjithë kjo pasi shoferët ishin mësuar të abuzonin me tollonat e naftës dhe në rastin e makinave elektrike nuk do të kishin mundësi përfitimi.

Top Channel