Shërbimi Sekret Izraelit vazhdon ta mbajë Saulin të burgosur dhe negocion me CIA-n për lirimin. Keri i kërkon ndihmë Alisonës, ndërkohë që Sauli arrin të arratiset. Një rrjedhë e papritur e ngjarjeve bën që Keri të kuptojë se kush i nxjerr dokumentet sekrete.

Të shtunën, ora 23:00, në Top Channel

 

Top Channel