“Veshët 4” është loja që nuk mund të mungonte sonte.

Teksa Fifi këndon refrenin e këngëve, të ftuarit e mbrëmjes, Rita Lati, Roza Lati, Niko Komani, Monika Lubonja, Sara Kolami dhe Renis Gjoka u përfshinë duke kënduar e kërcyer në “Shiko Kush LUAN”.

Top Channel