Sileoni i hedh kripë salcës së domates së Suzanës.

Veprimi kuptohet kur Suzana provon që aty ka shumë kripë dhe Sileone e pranon.

Kjo është një situatë e përsëritur në kuzhinë dhe kjo bën që reagimi i shefit të jetë i ashpër.

Top Channel