Keri e kthen të bijën në SHBA, ndërsa vihet në ndjekje të personit që u përpoq ta vriste. Kuini vazhdon ta kërkojë dhe e gjen shtëpinë se ku fshihej, por Keri e qëllon.

Të shtunën, ora 23:00, në Top Channel

Top Channel