“Portokalli” është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri

Shih videon: Kapo, Hekri dhe Doktori (Sikleti te mjeku)

  Portokalli, 25 Nëntor 2018 – Kapo, Hekri dhe Doktori (Sikleti te mjeku)

Top Channel