Dantasi dyshon se Mira është bashkëpunëtorja e Irenës. Xhoisi zbulon se Irena do të udhëtojë në Toskana me Euzhenion dhe planifikon t’jua prishë udhëtimin.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel